Stap voor Stap Begeleiding voor Jonge Ondernemers!

Ontvang stapsgewijze begeleiding voor jonge ondernemers, van het beoordelen  van ideeën tot het opbouwen van groeiende bedrijven. 

In opdracht van:

E-Digital

Onze diensten

Zo Helpen We Jou!

Ontdek hoe onze begeleiding en op maat gemaakte oplossingen jou kunnen helpen bij elke stap van je ondernemersreis. Van het starten van je bedrijf tot het laten groeien en bloeien.

Startup Essentials

Overweeg je een onderneming te starten? Begin met onze Startup Essentials. We starten met een grondig gesprek, waarbij we jouw visie verkennen, mogelijkheden onderzoeken en strategisch advies bieden. Vervolgens helpen we je ook bij de registratie bij de Kamer van Koophandel, het ontwerpen van je logo en het creëren van een sterke merknaam. We bieden niet alleen de benodigde handvaten, maar blijven ook continu ondersteuning bieden, zodat jij je volledig kunt richten op de groei van je bedrijf.

Web Development

Een sterke online aanwezigheid is essentieel in de moderne zakenwereld, waarbij je website vaak het eerste contactpunt is voor potentiële klanten. Met onze professionele webontwikkeling zorgen we ervoor dat jouw bedrijf digitaal opvalt en een blijvende indruk maakt. We streven naar responsieve en gebruiksvriendelijke websites die naadloos aansluiten bij jouw merkidentiteit en doelstellingen. Of het nu gaat om het bouwen van een informatieve website of het ontwikkelen van een geavanceerde e-commerce oplossing, wij helpen je om een voorsprong te behalen in de online wereld en je concurrenten voor te blijven

Brand Building

Je merk is jouw identiteit en het is van belang dat het opvalt en goed overkomt. Bij ons bieden we maatwerkoplossingen voor een onderscheidende en consistente brand building. We beginnen met het bepalen van jouw merkidentiteit. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwikkelen van je visuele identiteit, inclusief het kiezen van merkkleuren, lettertypes en grafische elementen die passen bij de gewenste uitstraling en doelgroep. Met onze expertise en creativiteit helpen we je om een krachtig merk op te bouwen dat een blijvende indruk maakt op je doelgroep en je helpt om je bedrijfsdoelstellingen te bereiken

Marketing

Laat ons je helpen jouw impact te vergroten met onze gepersonaliseerde marketingoplossingen. Ons ervaren team ontwikkelt strategieën die perfect aansluiten bij jouw doelstellingen en jouw doelgroep bereiken. Met een combinatie van interne expertise en externe bronnen verkennen we een scala aan mogelijkheden, van sociale media tot zoekmachineoptimalisatie (SEO) en doelgerichte advertentiecampagnes. Ontdek hoe onze uitgebreide aanpak je helpt om jouw boodschap effectief over te brengen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

aanpak

De Beste Oplossingen
voor Beginners

Ontdek onze topprioriteit: het leveren van de beste oplossingen voor jouw bedrijf. Met een focus op kwaliteit, innovatie en resultaten streven we ernaar om aan al jouw behoeften te voldoen en jouw verwachtingen te overtreffen

StartUp Bundel

Onze missie

Ideeën Omzetten in Realiteit

Laat ons jouw ideeën tot leven brengen. Met onze expertise en toewijding helpen we je om jouw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw dromen kunnen realiseren.

 
Startups
0 +
Groei in Online Verkeer
0 %
Web Development
0 %

Wat zeggen onze Ondernemers

Lees de woorden van onze ondernemers en ontdek hoe onze oplossingen hun succes hebben bevorderd.

Cryper Community

''Dankzij de hulp van E-Digital heb ik mijn eerste stappen gezet naar een grotere online aanwezigheid. Vanaf het begin hebben ze me geholpen. Bijvoorbeeld met het ontwerpen van ons logo, het registreren bij de KvK en het opzetten van een website. Een echte aanrader voor elke starter die op zoek is naar begeleiding.''

Kaya Stukadoor

''Ik werk nu een tijdje samen met E-Digital voor mijn Google Ads-campagnes. En het werkt echt! We krijgen meer leads binnen en zien duidelijk resultaat. Binnenkort gaan we samen zitten om te kijken naar opties voor een nieuwe website. Zeker tevreden!''

Faq

Veelgestelde Vragen

Heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen voor antwoorden op de meest voorkomende zorgen. Als jouw vraag er niet tussen staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen – we helpen je graag verder!

eStarters is de specialist in startup-begeleiding binnen E-Digital. We bieden uitgebreide ondersteuning aan jonge ondernemers, vanaf de eerste stappen van ideeontwikkeling tot het bouwen van hun bedrijven en het bereiken van groei.

Absoluut! Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het uitwerken van je idee en het zetten van de eerste stappen naar een succesvolle onderneming.

We bieden gepersonaliseerde begeleiding op maat, variërend van strategisch advies tot praktische ondersteuning bij het opzetten en laten groeien van je bedrijf.

De tijd die nodig is om een bedrijf op te starten kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, maar we streven ernaar om efficiënt en effectief te werken, zodat je snel van start kunt gaan.

Ja, we begrijpen dat budgetten kunnen variëren en we streven ernaar om oplossingen te bieden die passen bij jouw financiële mogelijkheden.

Ja, we kunnen je begeleiden bij het vinden van investeerders en het opstellen van financieringsaanvragen om je startup te ondersteunen.

Ja, we begrijpen dat veel ondernemers hun bedrijf naast andere verplichtingen moeten opbouwen, en we kunnen je ondersteunen bij het effectief beheren van je tijd.

Absoluut, we bieden niet alleen ondersteuning voor de opstart- en groeifase van je bedrijf, maar we zorgen er ook voor dat je naadloos wordt overgedragen aan e-digital wanneer je klaar bent om op te schalen. We begeleiden je bij elke stap van je groeitraject en zorgen voor een soepele transitie naar verdere groeimogelijkheden binnen het e-digital ecosysteem.

Klaar voor de Start?

Wacht niet langer en begin vandaag nog aan jouw ondernemersavontuur! Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw ideeën kunnen realiseren. De eerste stap naar succes begint nu!

Open chat
💬 Stuur makkelijk en snel een appje!
Hallo 👋
Kunnen we je helpen? Stuur makkelijk en snel een appje!